Saturday, July 25, 2009

Aktiviti Jumaat 24072009

As my promise last nite, teman dik d ke Sony Centre@Midvalley utk collect MP3 ritu. Parking mmg jamm giler, berpusing smpi kering minyak dok cari parking yg mcm fucking.haha..last2 parking je kt tmpt yang bkn parking,janji cam parking.

@centre, layanan mmg okke. Any problem diorg akn try solve. So, aku suggest,kalo korg nak beli product Sony, better beli trus kt Sony Centre.In fact, rege dia pn cheaper.
Pas settle, had meal & mcm biasa..Hobiku sejak dulu but for now, ade org sudi teman..thanx dik!!jum layan The Taking of Pelham123..

Best leh layan muvee gini. I like it!!..kl nak kira, citer ni berlaku dlm masa 1 hari utk keseluruhan citer. Mmg psycho abes, bila RYder(ketua rampansan tren) berdialog ngn WAlter Garber. Sempoi abes cara rundingan smpai kita yg nengoknyer rasa sakit hati ngn keputusan yg Ryder buat..He's smart, tp salah guna ke'smart'an dia..Mmg aku fokus abes cara psycho diorg nih.tringat aku ttg sorg mamat yg suka psycho girl.same goes to his gf.sama2 psycho gk.tp kecian gk nengok ngn gf dia, truk giler kena psycho,smpaikan taknmpk apa yg mamat dok kencing dia.lantak ko la,aku dh advise,tp kenakan aku blk.mcm la aku nak bz sgt hal ko..Ada JMR kisah ke ko nak terlentang ke terbalik ke..opss ni pehal dok ngutuk org lak nih..hahahah.Besh2...
Diet?No..no..no..lapar siot pas bersejok dlm cinema. Baru nak krgkan mkn pas 10pm, tp mmg takleh tahan kalo prut dok berjamming mlm2 gini...hahaha..
Sampai umah, Cargon gtau ade parcel sampai. Surprise!coz kt pos tu dia ckp dlm parcel ade tudung. Sapa lak ngengada nak antor tudung.hahah..and at last, i got a new broadband!!
Thanx dear. Siap ade surat lg..hahah..Sgt puas hati, smaller than vodafone & speed is excellent!

Today thanx to Aida, Dik D, Jijul,Madam Shariah & my hauzmate!!!

3 comments:

DIK AN said...

Hoh! Pinjam!

JMR said...

nah..nah..nah..amik pnjm sat..hahaha

Peri PiA said...

nailis sentul...food biase2 je hehe