Friday, July 24, 2009

17A TEAM

Wah..life JMR makin sempoi ngan setelah hampir semggu menghuni di sini.
Even baru masuk gang, tapi leh sesuaikan diri dgn cepat. Life yang ceria, bgn pagi mesti dah ade lawak yang memecahkan perut.
Lagu Faizal Tahir wajib ade dalam senarai. N chorus beramai-ramai sudah semestinya.
Everyday, ade je guest yang datang, kalo buat buku utk guest sain, confirm tak sampai sebln dah full ngn sain.
Memang ceria..better life gini dari dok ngn bebdk yang lebih pentingkn diri or perasan bagus or berdaulat, mengalahkan anak2 datuk kt damansara..Kata2 mereka ibarat sumer perkara senang & berkemampuan. Tapi hakikatnya, sampai satu masa, u cant afford it! What for, kalo planning mengalahkan CEO, tp bila nak realize, lagi tidak berupaya drp seorang yang cacat, buta&pekak.
'Aku bercakap tak bermakna aku sempurna. Tapi apa yang aku kena'
-akhirnya berjaya aku pengaruh Jijul ni bkk FB acc. Trus addict!!

-cubaan Ady berkopiah utk menjadi blogger yg berwawasan
- Cuntat (tnpa baju) masih tetap dgn bolanye.

-Hayazi berusaha menyembunyikan auratnye & Cargon konsentret Buletin Utama kononnya



Dalam kekecohan,17A Team masih menumpukan tujuan yang satu, masih berusaha menggapai impian yang belum tercapai. Yup, impian atau dream(dlm bhs omputih ya).

Helen Killer said,

"It's a terrible thing -able to see, but unable to dream"

So.The conclusion is...

17A is not terrible.

1 comment:

DIK AN said...

Owh! Minat Helen Killer jugak aok ya...