Wednesday, July 1, 2009

Transformer

optimus prime!
yey at last ade gk masa aku nak nonton transformer.
layan giler beb..
rasa cm tak puas pon ade gk
thanx to d coz kena teman nengok menda alah nih..
even sudah aku tau kamo nonton utk kali ke-2..hahah
..nasib la..n thanx for the ticker gk ye
..memg layan la,setiap scene mmg best.
aku mmg fanatic fan utk michael bay film
..just yg kali ni je terlewat sket nengok nyer..
takpe, janji tgk kan.
Tapi yg kali nie lagi best, I got 2nd chance nengok Transformer.
Tapi org lain la plak kena teman..
pon tak bosan gk walapon dah tgk 2kali..


heheh..location lain2 ma..

malam ni si waffy ajk tgk IceAge3 tp macam tak dpt je
takkan tetiap malam nak dok dlm cinema
gipon aku ade dinner alumni kt Shah Alam
mmg kena pergi, manatoa kan dpt link2 best ke
so senang la utk my life development
heheh
dh decide nak pakai suit pe
kasual jer..malas nak pakai batik2 nih
kemeja n jeans better for me
hope the dinner will be ok tonite..

No comments: